Eko-sistem platnih kartica

Sa više od 60 miliona prodatih kartica i brojnim uspešno implementiranim projektima EMV migracije, Mellon je omiljeni partner finansijskim institucijama u regionu Srednje i Jugoistočne Evrope. U saradnji sa kompanijom Gemalto, Mellon nudi:

EMV

Opseg izuzetno sigurnih native i Java čip kartica, primenjujući najnovije Visa i MasterCard specifikacije – idealno kako za velike tako i za male primene EMV kartica. Upotpunjeno asortimanom proizvoda i usluga koji precizno odgovaraju zahtevima po vašem izboru ili beneficiranim uslovima iz ugovora.

Bezkontaktne

Za čisto bezkontaktne načine plaćanja i načine plaćanja sa dvostrukim interfejsom, faktori naredne generacije predstavljaju optimizovane čipove i operativne sisteme za visok nivo bezbednosti, i RF performanse, kao i vreme transakcije koji su najbolji u klasi.

microSD kartice

MicroSD kartice mogu da budu skalabilno, moćno rešenje koje  pruža konkurentnu prednost inovativnim bankama, omogućavajući im da već danas dosegnu tržište mobilnog plaćanja. Štaviše, možete osigurati da je mobilni telefon klijenta spreman da vrši bezkontaktna plaćanja u roku od nekoliko minuta, bez potrebe da klijent poseduje poseban NFC uređaj (od onih koji su već na tržištu).

SIM kartice

Gemalto SIM kartice omogućavaju inter-operabilnost i usklađenost sa najnovijim standardima, uključujući nove faktore oblika kao što je mikro SIM, ili 3FF (Third Form Factor). Ta karakteristika osigurava da naše SIM kartice  mogu da se povežu na mreže širom sveta sa bilo kog mobilnog telefona ili mobilnog uređaja (kao što su PDA ili tablet računari).

Telo Kartice i završna obrada

Grafička rešenja i rešenja završne obrade kartica koje odgovaraju vašim potrebama. Isprobajte nove kombinacije grafičkih rešenja, plastike i efekata sa inovativnim materijalima, oblicima i bojama, da biste kreirali jedinstven proizvod koji će ojačati vaš brend. Eko Kartice: napravljene od bioloških, ne-toksičnih materijala koji su u potpunosti razgradivi i koji se mogu reciklirati, te pomažu da se ojača vaša posvećenost zaštiti životne sredine.