POS terminali

Mellon je ovlašćeni partner za prodaju i servisiranje Ingenico eftPOS proizvoda i rešenja. Sa više od 250.000 instaliranih POS terminala, Mellon je pozicioniran u industriji terminala za plaćanje, nudeći rešenja i usluge po principu ključ u ruke.

Countertops

Moćna i sa brojnim funkcionalnostima, Ingenico Countertops serija eftPOS terminala obezbeđuje višestruku konekciju  (tradicionalni telefonski modem, IP nove generacije, bežične konekcije, GPRS ili Wi-Fi) kako bi obezbedile konstantnu uslugu.

Bežični

Bežični terminali daju maloprodaji konkurentno rešenje koje eliminiše njihova operativna ograničenja. Anti-shock bežični terminali sa zaštitom od udara su savršeno adaptirani za plaćanja u barovima, restoranima, na stadionima ili prilikom isporuka.

PIN Pad

Terminali za unos PIN koda namenjeni su tradicionalnim prodajnim segmentima, uključujući maloprodaju velikog obima i lance restorana. Omogućavaju trgovcima u maloprodaji da prihvate transakcije plaćanja koje zahtevaju lični identifikacioni broj (PIN).

Mobilnost

Domet pokretljivosti oslobađa klijente i trgovce vremenskih i prostornih ograničenja tako što transformiše bilo koju lokaciju u mesto prodaje. Ingenico mobilni uređaji povezuju se na tablete ili pametne telefone koji koriste iOS, Android ili Windows uz pomoć Bluetooth tehnologije.

Samousluživanje

Opseg serije terminala „bez nadzora“ je osmišljen da bi se zadovoljile potrebe samousluživanja i prodaje 24/7. Intuitivna i laka za upotrebu, serija terminala „bez nadzora“ je podesna za sve segmente samo-servisiranja, uključujući maloprodaju, ugostiteljstvo, benzinske stanice, samouslužne vending uređaje i transport.