Usluge upravljanja POS mrežom

Naše usluge upravljanja POS mrežom koriste prednosti kombinovanog znanja više od 30 instalacija kod klijenata u zemljama srednje, istočne i jugoistočne Evrope i nude neprevaziđenu stručnost i znanje u industriji.

Time što ćete angažovati Mellon da upravlja vašom POS imovinom, ostvarujete korist od angažovanja posvećenog tima stručnjaka koji rade po osnovu ugovora o nivou usluga (SLA) da bi pružili stvarnu vrednost klijentima i bezbednu zaštitu.

Posvećeni smo svakodnevnom efikasnom radu, tako što kontinuirano merimo i kvalitet proizvoda na terenu i našu efektivnost u rešavanju problema. Ostvarujemo odlične rezultate u tom pogledu, što znači manje prekida u radu za vlasnike terminala, smanjena potreba za zamenom problematičnih terminala i povećano zadovoljstvo klijenata.

Help Desk Podrška

Naše usluge help desk podrške su dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji i 365 dana u godini, sa iskusnim zaposlenima. Pružamo prvoklasnu uslugu kako vašim trgovcima, tako i vašim operativnim i prodajnim timovima tako što se trudimo da razumemo vaše poslovanje i radimo kao vaši partneri da bismo vam u svakom trenutku pružili izvrsnu uslugu.

Upravljanje projektima i podrška projektima

Naši specijalizovani timovi za tehničku podršku i softver su u stanju da pruže podršku svim vrstama POS terminala, bez obzira na proizvođača, kako bi osigurali da se bilo koji projekti, lansiranje novih softvera ili nadogradnje programa obavljaju na profesionalan način i u skladu sa dogovorenom vremenskom dinamikom i specifikacijama.

Popravka i adaptacija

Naši objekti za tehničku podršku imaju uvek dostupne rezervne delove i potrošne materijale, kao i zamenske terminale, da bismo osigurali minimalni prekid rada za trgovce i bez dodatnih troškova za vas.

Upravljanje imovinom

Sa jakim internim timom i širokom mrežom partnera od poverenja, Mellon pruža usluge isporuke, ugradnje i naplate uz redovne izveštaje, time osiguravajući da klijenti uvek znaju gde se nalaze njihova sredstva i da su dobili optimalan trošak vlasništva.

Logistika

Mellon-ovi objekti za skladištenje, konfiguraciju i otpremu predmet su sigurnosne kontrole da bi bili u skladu sa PCI propisima. Svaki proizvod je individualno prilagođen korisniku pre isporuke u prostorije trgovca i prati se sve do prijema.