Protivpožarni sefovi i ormani

Mellon sarađuje sa kompanijom FireKing pružajući asortiman protivpožarnih ormana za kartoteke, dizajniranih da zadovolje bilo koje zahteve vezane za vođenje kartoteke, prostorna ograničenja i budžet, kako za dokumenta tako i za fajlove sa podacima.

Naši protivpožarni sefovi i ormani, dizajnirani  da izdrže izloženost vatri i udarima i da pri tom održe integritet svog sadržaja, štite bitne podatke, pružajući sve pogodnosti većih ormana za kartoteke po privlačnim cenama. Mogu se koristiti za papirna dokumenta ili fajlove sa podacima.

Karakteristike

Protivpožarni sefovi i ormani:

  • Sertifikovani u skladu sa američkim (UL) i (EN) evropskim standardima
  • 1-3 sata zaštite od visokih temperatura i testiran na udare i eksplozije
  • Naši ormani su takođe dostupni u modelima sa 2 do 6 fioka, sa jednokrilnim ili dvokrilnim vratima, u nekoliko dimenzija i sa nekoliko sistema zaključavanja

Protivpožarni ormani za papirna dokumenta:

  • Otporni na vodu
  • 30 minuta zaštite za fajlove sa podacima

Dve godine garancije

Raspitajte se o našoj izuzetno privlačnoj garanciji koju daje FireKing i koja vam obezbeđuje besplatnu  popravku ili zamenu u slučaju kvara ili štete.

Svojim popularnim asortimanom Protivpožarnih sigurnosnih ormana, Mellon obezbeđuje širok asortiman protivpožarnih vrata, komora i sefova za podatke, koji su testirani pod najtežim uslovima.