Rešenje digitalnog reklamnog prikaza i brzo servisno rešenje

Mellon predstavlja nove LG Digitalne ekrane, koji nude veliki broj rešenja kompanijama koje žele lak, brz i efektivan način da promovišu svoje poruke. Nudimo pristupačna rešenja prikaza digitalnog marketing materijala dizajniranih da se maksimalno iskoriste ekrani dajući veći uticaj i pogodnosti.

Novi LG LED ekrani poseduju IPS panel koji pruža odličan pregled iz bilo kog ugla, Full HD rezoluciju, i karakteriše ih mala potrošnja energije i rad koji ne zagađuje životnu sredinu. Od Ultra HD velikih ekrana i pametnih SoC ugrađenih znakova – do Video zidova i SuperSign TV –a poslaćete svoju poruku na savršen način.

Monitori

LG monitori su vodeći među našim rešenjima digitalnih reklamnih prikaza za vašu industriju. Korišćenjem IPS panela, video snimci su briljantno digitalno prikazani jer slike ostaju čiste u gotovo bilo kom položaju (ugao posmatranja od 178°/178°) bilo u portrait ili landscape režimu. LG reklamni monitori su izrađeni na najvećem nivou kvaliteta i dizajnirani su za kontinuiran rad 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Bilo da instalirate ekrane osetljive na dodir, informativne kioske, ili digitalno traženje puta u mreži digitalnih poruka, učinak se ostvaruje sa elegantnim i privlačnim maskama. Pružite iskustvo gledanja koje će impresionirati očekivanja i pobuditi maštu.

Media Player

LG Media player-i koji funkcionišu kao integralna komponenta LG rešenja za javne prikaze. NC1100 je eksterna jedinica koja se povezuje na poleđinu ekrana. Nakon što se poveže sa opcijama višestrukih ekrana, ovaj Media Player može da prenosi sadržaje kao što su nalaženje puta, dinamično reklamiranje, informativne table, i emitovanje Full HD video prikaza. Uključeni softver za upravljanje je intuitivan i lak za korišćenje i omogućava vam brzu navigaciju kroz menije kako biste kontrolisali vaše umrežene prikaze i istovremeno puštali fajlove kao što su video, slike, audio, i flash. LG to čini jednostavnim sa Media Player-om koji je optimizovan za Digital Signange Mrežu.