Programi lojalnosti i poklon kartice

Mellon pomaže trgovcima da uvedu i efikasno iskoriste programe lojalnosti bazirane na karticarskim rešenjima ili povezane sa mobilnom aplikacijom. Ponuda je proširena alatima za upravljanje i praćenje, koji vam omogućavaju dinamičnu interakciju i uspostavljanje profitabilnih, dugoročnih odnosa sa korisnicima. Programi lojalnosti pomažu u zadržavanju postojećih kupaca, povećanju potrošnje i prodaje.

Prednosti

Idealan alat za poboljšanje lojalnosti kupaca, povećanje prometa, privlačenje novih kupaca, pribavljanje statističkih podataka i promovisanje brenda.

Koncept

Jačanje vaše pozicije na tržištu, uz potpuno praćenje upotrebe programa i njegovo prilagođavanje za postizanje najvećih rezultata.

Ideje

Za proste ili kompleksne aplikacije, zajedno dizajniramo rešenje koje najbolje odgovara vašim potrebama i budžetu.

Kartičarska rešenja lojalnosti

Personalizovane kartice kao snažan i široko rasprostranjen alat, pružaju vašim korisnicima beneficije na mestima prodaje. U ponudi su raznovrsni materijali, oblici i stilovi kartica i ambalaža, koji vam omogućavaju kreiranje jedinstvenog dizajna za promociju vašeg brenda.

Mobilne aplikacije programa lojalnosti

Današnji kupci žele povećanu interakciju i instant zadovoljenje u svojim potrošačkim iskustvima. Povezivanje programa lojalnosti sa mobilnom aplikacijom, osim prodaje, doprinosi i povećanju zadovoljstva potrošača. Iskoristivši mogućnosti koje mobilne tehnologije nude, vaš program lojalnosti može postati interaktivan i brz, nudeći mnoštvo dodatnih opcija i pogodnosti, specijalnih ponuda i popusta koji su dostupni samo korisnicima aplikacije, mogućnost kreiranja ad hoc promotivnih kampanja, efikasniju adimistraciju kontakata i nagradnih poena, kao i mobilna istraživanja.