Kartičarska rešenja za maloprodaju

Naša ponuda za trgovce u maloprodaji obuhvata sve faze, od izgradnje šeme zasnovane na kartici koja je u potpunosti prilagođena korisniku, do prevođenja šeme u mobilnu aplikaciju sa velikim brojem funkcionalnosti koji je dopunjavaju.

Moguće je kombinovati ta rešenja kako biste zabeležili životne stilove različitih starosnih struktura iz vaše ciljne grupe, ili možete da izaberete bilo koju u zavisnosti od profila vaših klijenata. Ključne prednosti su iste:

Lojalnost

Povećajte vašu profitabilnost, promovišite svoj brend i zabeležite ključne podatke o vašim korisnicima kroz strateško upravljanje korisnicima i unapređenjem vaše ponude i zadovoljstva korisnika. Dajte im podstrek da se uvek iznova vraćaju, čime ćete zadržati i čak povećati mrežu klijenata atraktivnim karticama lojalnosti.

Poklon

Povećajte vaše prihode i svest o vašem brendu, olakšavajući vašim klijentima izbor poklona. Ponudite im nenovčanu alternativu i dozvolite da poklone karticu koja primaocu dozvoljava da sam izabere poklon. Dodatne koristi od tih kartica uključuju privlačenje novih klijenata i smanjenje zloupotreba.

Fleet kartica – rešenje za vaš vozni park

Organizujte vaš vozni park i bolje upravljajte povezanim troškovima jednostavnijim načinom plaćanja goriva i servisom koji nudi udobnost, efektivno izveštavanje, centralizovano izdavanje računa, smanjenu administraciju i stvarne uštede.

Članstvo

Privucite klijente i izgradite čvrste odnose atraktivnim članskim karticama. Ponudite članovima visoko kvalitetne personalizovane kartice za laku identifikaciju i kontrolu pristupa jer efektivni programi članskih kartica konvertuju posetioce koji dolaze prvi put u one koji će vas svuda preporučiti.