Dodatna oprema eftPOS terminala

PIN Pads u bankarstvu

Naša rešenja za PIN Pad se lako povezuju na kase i sisteme za naplatu da bi prihvatili bezkontaktna plaćanja i obezbedili dodatnu privatnost i bezbednost u fazi unosa PIN koda. Omogućavaju trgovcima da prihvate različite načine elektronskog plaćanja kao što su MSR, EMV pametne kartice i programe lojalnosti i avansnog plaćanja kupaca.

Bezkontaktni čitači

Idealni uređaji za nadogradnju bilo kog terminala sertifikovanim rešenjem za EMV bezkontaktni prijem plaćanja, nudi brzu, pogodnu i bezbednu bezkontaktnu tehnologiju kojom se smanjuje vreme transakcije na prodajnom mestu.

Nosači POS terminala

Zbog sve veće upotrebe čipa i PIN-a, eftPOS terminali moraju biti lako dostupni vašim klijentima. To podrazumeva ergonomski oblikovane nosače koji će obezbediti terminal i pri tom olakšati njegovu upotrebu kako od strane klijenta tako i od strane zaposlenog.

Punjači za automobil

Ako ste na putu, ovaj punjač za automobil će omogućiti da vaš Ingenico terminal i dalje radi. On se jednostavno uključuje u utičnicu za upaljač u vašem vozilu.

Futrole

Futrole su osmišljene da štite vaš prenosivi eftPOS terminal dok nije aktivan. Futrola ima kopču za kaiš i kaiš za nošenje preko ramena, kako bi vam omogućila da obavljate transakcije „u hodu“.